Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Συλλαλητήριο κατά της λιτότητας. Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Κίνημα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό από όλη την Ευρώπη.


Από τη μια άκρη μέχρι την άλλη της Ευρώπης, αναπτύσσεται ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό με κεντρικά συνθήματα «Είμαστε όλοι Έλληνες», «Αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό», «Όχι στη λιτότητα» και «Όχι στους εκβιασμούς της Ε.Ε.». 
Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!
Η πραγματοποίηση συλλαλητηρίων θα γίνει αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, λόγω της σύγκλησης του eurogroup, και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις εξής χώρες (μέχρι τώρα) : Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία.

Να σημειωθεί ότι, το συλλαλητήριο στις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει κανονικά, όμως αποφασίστηκε το αυριανό έκτακτο συλλαλητήριο, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και των πιέσεων που ασκούνται στην Ελλάδα.

Τα συλλαλητήρια διοργανώνονται από κοινωνικά δίκτυα, κόμματα της Αριστεράς, κινήσεις πολιτών και συνδικάτα, ενώ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων προγραμματίζεται συγκέντρωση και έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.

Η ανάληψη πρωτοβουλιών των Κοινωνικών Δικτύων, των Συλλογικοτήτων και των Συνδικαλιστικών οργάνων πρέπει να έχει τη μέγιστη δυνατή  στήριξη όλων μας, ειδικά όταν πρόκειται για την ίδια τη χώρα και βασικό μήνυμα είναι να μπει ένα τέλος στη λιτότητα.