Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη Τσίπρα στην ΕΥΔΑΠ. Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στον Περισσό. Ώρα 11:30.

Η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σηματοδοτεί και την έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το ΝΕΡΟ. 

Είναι γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ δεν έχουν δει όλα τα προηγούμενα χρόνια  να περνάει το κατώφλι των εγκαταστάσεων της εταιρείας, αρχηγός κόμματος, πόσω μάλλον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ειδικά σε μη προεκλογική περίοδο.

Η συζήτηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθότι ο κ. Τσίπρας θα πληροφορηθεί από τους ίδιους τους εργαζομένους για την πραγματική ΕΥΔΑΠ, μια από τις πλέον κρίσιμες υποδομές της χώρας που διαχειρίζεται το ΝΕΡΟ σαν κοινωνικό αγαθό και όχι σαν εμπόρευμα.

Έχουν προηγηθεί συναντήσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ στη Βουλή με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πριν λίγες εβδομάδες (3-9-2012) και στις (17-9-2012) οι οποίες βοήθησαν την όλη διαδικασία.

Ο Σύλλογος Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους και εργαζομένους έχει ξεκινήσει ένα κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με όλα τα κόμματα (ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ώστε το σύνολο των Βουλευτών να γνωρίζει και στη λεπτομέρεια για τα πραγματικά στοιχεία μιας μεγάλης κερδοφόρας ΔΕΚΟ.

 Οι πράξεις του καθενός και οι συνέπειές τους στη συνέχεια θα τον βαρύνουν αποκλειστικά. Δικαιολογίες δεν θα υπάρξουν για κανένα.