Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κλοπή των ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τους ταμίες της. Ο πέλεκυς πρέπει να πέσει βαρύς στους παραβάτες. Ο λαός πεινάει και στέκεται στις ουρές για να πληρώσει το νεράκι.

Διπλή ληστεία στην ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου: Ληστές και υπάλληλοι άρπαξαν χρήματα από τα ταμεία.
Όπως σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «είναι εντυπωσιακό που τρεις υπάλληλοι χωρίς καμία άλλη ποινική εμπλοκή δεν είχαν κανένα δισταγμό και αναστολή να εκμεταλλευθούν αμέσως αυτήν την εγκληματική περίσταση και να αρπάξουν και μοιρασθούν το συγκεκριμένο ποσό».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη για αυτό το περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη των ληστών.


Συνάδελφοι,

Ντροπή και μόνο μας προκαλεί η είδηση της συμμετοχής (συναδέλφων) στο μοίρασμα της λείας από τη ληστεία των εισπράξεων των λογαριασμών των φτωχοποιημένων συμπατριωτών μας.

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός απασχολεί ακόμη και τις αστυνομικές αρχές για το πως άνθρωποι με λευκό ποινικό μητρώο δεν δίστασαν να καρπωθούν ξένες εισπράξεις, όντως σε ένα από τα πιο ευαίσθητα πόστα της εταιρείας, αυτό του ταμία.

Δεύτερο συγκλονιστικό στοιχείο αποτελεί ο τρόπος που λειτούργησαν και οι τρεις ταμίες, σαν να ήταν συγχρονισμένα ρολόγια, μπροστά σε ένα εντελώς απρόβλεπτο γεγονός; δηλαδή η επίδειξη μαφιόζικης συμπεριφοράς στη μοιρασιά και με τον τρίτο ταμία ο οποίος απουσίαζε.

Αυτό το γεγονός αμαυρώνει την εικόνα του τίμιου εργαζόμενου ΕΥΔΑΠίτη στα μάτια των συμπολιτών μας και αυτό μας αφορά όλους. Η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να επιδείξουμε ίχνος ανοχής.

Οι αγώνες των τελευταίων χρόνων οδήγησαν την κοινωνία να συστρατευτεί μαζί μας με κύριο στόχο να κρατήσουμε το νερό ως δημόσιο - κοινωνικό αγαθό και το καταφέραμε όλοι μαζί, κινήματα πολιτών και εργαζόμενοι.

Ο πέλεκυς πρέπει να πέσει βαρύς στους παραβάτες. Ο λαός πεινάει και στέκεται στις ουρές για να πληρώσει το νεράκι. Δεν θα επιτρέψομε σε κανένα λαμόγιο να διαβρώσει τους πολλούς και τίμια εργαζόμενους συναδέλφους. Οι καιροί είναι και δύσκολοι και πονηροί και θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη τήρηση των κανονισμών σε ΟΛΑ.

Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά όλα τα θέματα και θα επανέλθουμε σύντομα
.


Κινητοποιήσεις στην ΕΥΔΑΠ με καταλήψεις και στάσεις εργασίας. Ιούλιος 2012
Σύλλογος Μηχανικών - Savegreek Water - Web Stream. Μάιος 2013
Μαδρίτη. Παρουσίαση των θέσεων του Συλλόγου Μηχανικών για Δημόσια -Κοινωνική ΕΥΔΑΠ
Ενώπιον δυναμικών κινητοποιήσεων οι Μηχανικοί της ΕΥΔΑΠ. Αύγουστος 2012

Πολλαπλά μηνύματα έστειλαν οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 18-10-2012

Μηνύματα που περιείχαν αλήθειες σε πολλά κακώς κείμενα τα οποία δεν πρέπει να παραμείνουν απλές διαπιστώσεις σε κάποια μπλοκάκια, όπως συνηθίζεται σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Ο κ. Τσίπρας έδωσε υποσχέσεις και ελπίδα στους εργαζόμενους, ωστόσο ζήτησε μεγιστοποίηση της προσπάθειας από μέρους όλων για τη συνέχεια.
Οι εργαζόμενοι της χώρας δεν το βάζουν κάτω. Συγκινητική συμπαράσταση του κινήματος - ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ- από το Βέλγιο. 18-10-2012

Πηγή έμπνευσης η Αντιδήμαρχος Παρισιού Αnne Le Strat σε εκδήλωση για - το νερό ως κοινό αγαθό - στην Αθήνα. 19-10-2013

Συνάντηση με εκπρόσωπους του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης της χώρας. 9-11-2012
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ, και άλλων εργαζομένων συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Βουλή.


ΠΗΓΕΣ :