Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ “ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ”


Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε και ΤΕ  ΕΥΔΑΠ,

Στις κρίσιμες μέρες που διανύουμε, εμείς οι εργαζόμενοι μηχανικοί, κάτω από την πίεση των δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, θεωρούμε ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη να δημιουργηθεί μια κίνηση που θα  συσπειρώσει  τους συναδέλφους με βασικό στόχο την λειτουργία του συλλόγου μας ως ισχυρού συνδικαλιστικού οργάνου, πάνω και πέρα από προσωπικά συμφέροντα και στενές κομματικές ταυτότητες.

Βασικές κατευθύνσεις της πρωτοβουλίας αυτής είναι:

·         Η ανάδειξη της πραγματικής θέσης των μηχανικών στην ΕΥΔΑΠ η πλειοψηφία των οποίων δεν ανήκει στους προνομιούχους εργαζομένους, όπως πολλοί εντός και εκτός εταιρείας ισχυρίζονται.

·        Η διαρκής παρέμβαση για να δώσουμε μαζί ένα έντιμο και δύσκολο αγώνα, να δημιουργήσουμε ένα νέο ρεύμα συνδικαλισμού μέσα στο Σύλλογο, για να προασπίσουμε τα βασικά εργασιακά μας θέματα, να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια, τις θέσεις εργασίας μας και να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα της δημόσιας και κοινωνικής ΕΥΔΑΠ.

·        Η δημιουργία μιας κίνησης που θα λειτουργεί ομαδικά, θα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, ανεξαρτήτως εκλογικών αποτελεσμάτων και συσχετισμών.

Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ρόλο ισχυρό, αξιοπρεπή και ανεξάρτητο στο σύγχρονο σκληρό εργασιακό περιβάλλον που δημιουργείται.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, στις εκλογές του Συλλόγου των Μηχανικών Π.Ε &ΤΕ της ΕΥΔΑΠ, στις 26/6/2012 και 27/6/2012.