Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26 &27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»


Παρασκευή  21 Ιουνίου 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε και ΤΕ  ΕΥΔΑΠ,

Στο πολιτικό σκηνικό που εξελίσσεται γύρω μας η ΕΥΔΑΠ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δυσκολία  από την ίδρυσή της. Ο Σύλλογος Μηχανικών στο πλαίσιο ανάδειξης του νέου Δ.Σ πρέπει, αφήνοντας πίσω του κομματικές γραμμές  και αντίστοιχες πολιτικές, να συνεχίσει να πρωτοστατεί στους αγώνες για το κοινωνικό χαρακτήρα της Εταιρείας που  διαχειρίζεται το υπέρτατο αγαθό της ζωής το νερό. Στόχος μας είναι η συσπείρωση των  συναδέλφων  και η  λειτουργία του Συλλόγου ως ισχυρού συνδικαλιστικού οργάνου, πάνω και πέρα από προσωπικά συμφέροντα και στενές κομματικές ταυτότητες.

Βασικές κατευθύνσεις της «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» είναι:

  •  Η ανάδειξη της πραγματικής θέσης των μηχανικών στην ΕΥΔΑΠ, η πλειοψηφία των οποίων δεν ανήκει στους προνομιούχους εργαζομένους, όπως πολλοί εντός και εκτός εταιρείας ισχυρίζονται.

·        Η διαρκής παρέμβαση για να δώσουμε μαζί ένα έντιμο και δύσκολο αγώνα, να δημιουργήσουμε ένα νέο ρεύμα συνδικαλισμού μέσα στο Σύλλογο, για να προασπίσουμε τα βασικά εργασιακά μας θέματα, να αντισταθούμε σε παραπέρα μειώσεις των μισθών μας, να υπερασπιστούμε όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και να διατηρήσουμε  τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ.

·        Ο κοινός αγώνας, η συνένωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου, η ομαδική λειτουργία και η συνεχής  εκπροσώπηση και στήριξη των εργαζομένων.


Το ψηφοδέλτιο της  «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» παρά το γεγονός ότι αυτοπαρουσιάζεται στις ανακοινώσεις της  ως  ανεξάρτητο, εν τούτοις εκπροσωπεί την επίσημη ΔΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ αφού  ο συνδυασμός που  κατατέθηκε στην εφορευτική επιτροπή υπογράφεται από τον πρόεδρο της  ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ.
Γεννάται λοιπόν το ερώτημα, πόσο ανεξάρτητο μπορεί να  είναι αυτό το  ψηφοδέλτιο από την κομματική - πολιτική γραμμή  της  ΔΑΚΕ ; Νομιμοποιούνται να επικαλούνται την δημιουργία ανεξάρτητου μετώπου στην συνείδηση των συναδέλφων που θα κληθούν να τους ψηφίσουν ;

Αντίθετα το  ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» κατατέθηκε με στόχο να  σπάσει τις κομματικές γραμμές προς όφελος του συλλόγου και των συναδέλφων.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Χωρίς την ενεργή συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας, δεν θα μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ρόλο ισχυρό, αξιοπρεπή και ανεξάρτητο στο σύγχρονο σκληρό εργασιακό περιβάλλον που δημιουργείται.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν:

·        στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου του Περισσού την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 από 08:00 έως 14:00

·        και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στην Αίθουσα Α 103 του 1ου ορόφου του κεντρικού κτιρίου του Περισσού (Γρ. Ο.Μ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π.) από 08:00 έως 15:00.


Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η προσκόμιση του Βιβλιαρίου υγείας.


Σας καλούμε να στηρίξετε  με την ψήφο σας την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»  μια κίνηση πραγματικά ανεξάρτητη που εκφράζει τις σημερινές πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες στη χώρα μας.


«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ »Α) Για το Δ.Σ.

Β) Για την Ομοσπονδία
1
Αλεξανδρόπουλος Άγγελος
1
Αλεξανδρόπουλος Άγγελος
2
Αντωνακόπουλος Γεώργιος
2
Αντωνακόπουλος Γεώργιος
3
Βαφειάδης Εμμανουήλ
3
Γελαδάς Διονύσιος
4
Γελαδάς Διονύσιος
4
Δρακούλη Γρηγορία
5
Ζάννου Δέσποινα
5
Ζάννου Δέσποινα
6
Θωμαΐδης Πέτρος
6
Θωμαΐδης Πέτρος
7
Κραμβουσανός Εμμανουήλ
7
Κραμβουσανός Εμμανουήλ
8
Παπακώστα Πηνελόπη
8
Παπακώστα Πηνελόπη
9
Ράνιος Αλέξανδρος
9
Ράνιος Αλέξανδρος
10
Ρίπης  Κωνσταντίνος
10
Ρίπης  Κωνσταντίνος
11
Συνοδινού Αντιγόνη
11
Συνοδινού Αντιγόνη
12
Χατζηδάκης Μιχαήλ
12
Τζαμουράνη Λαμπρινή
13
Χριστοφόρου Αγγελική
13
Χριστοφόρου ΑγγελικήΓ) Για την Ελεγκτική Επιτροπή


Δ) Για το Ε.Κ.Α.
1
Μαρονικολάκη Ειρήνη
1
Αλεξανδρόπουλος Άγγελος
2
Νεστορίδου Ευτυχία
2
Γελαδάς Διονύσιος
3
Παναγοπούλου Αικατερίνη
3
Δρακούλη Γρηγορία


4
Ζάννου Δέσποινα


5
Θωμαΐδης Πέτρος


6
Χριστοφόρου Αγγελική