Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε &Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 & 18 - 6 - 2015.



«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 Π.Ε & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ»

(Κατεβάστε το "Κάλεσμα σε μορφή .pdf ΕΔΩ)
------------------------------------------------------------------------

  Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε και ΤΕ  ΕΥΔΑΠ,

H Ανανεωτική Κίνηση Μηχανικών δημιουργήθηκε το 2009 από συναδέλφους Μηχανικούς κόντρα στις συνήθεις πρακτικές των κομματικών σχημάτων.

Όλα αυτά τα χρόνια μη έχοντας την ανάγκη, την υποχρέωση να λογοδοτήσουμε σε κανένα ή να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες επιβαλλόμενες πολιτικές, με γνώμονα αποκλειστικά  το συμφέρον των μελών του Συλλόγου  και της ΕΥΔΑΠ, σε ένα δύσκολο περιβάλλον που είχε διαμορφωθεί, μέσα από τις παρεμβάσεις μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε  σημαντικό έργο.
  
  • Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε με επανειλημμένες παρεμβάσεις- ενέργειες  την ανάγκη απόρριψης των αντιμνημονιακών νόμων  
  • Τοποθετηθήκαμε σκληρά απέναντι στις διοικήσεις της ΕΥΔΑΠ  όταν έθιγαν  τα συμφέροντα των εργαζομένων
  •  Αναδείξαμε την αναγκαιότητα και τους αγώνες για την μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, συνεχίζουμε δυναμικά με  συμμετοχή στο παγκόσμιο κίνημα για το νερό
  • Καταθέσαμε προτάσεις για την λειτουργία - εξυγίανση της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να εξαλειφθούν οι παθογένειες που την ταλανίζουν και είναι απόρροια των κομματικών διοικήσεων και παρεμβάσεων.
  •  Εφαρμόσαμε στη πράξη την «Ανοικτή διαβούλευση» για συγκρότηση θέσεων. Έτσι, διαμορφώσαμε και με τη δική σας συμβολή αυτά που θέλουμε να διεκδικήσουμε αλλά και να περιφρουρήσουμε, για ένα Σύλλογο δημιουργικό που θα μας ενώνει όλους στην κοινή προσπάθεια.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας και μαζί θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μια νέα, σύγχρονη ΕΥΔΑΠ στηριζόμενοι στις παρακάτω προτάσεις:
  • Οι  προαγωγές πρέπει να αντιμετωπίζονται θεσμικά με κατάλληλο συμβούλιο αξιολόγησης, ώστε η αξιοκρατία, όνειρο πολλών δεκαετιών,  να βρει τη θέση που της αξίζει στην εταιρεία.
  • Η  συγκρότηση και λειτουργία των επιτροπών παραλαβής έργων θα πρέπει να βασίζονται σε κριτήρια και να γίνονται με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο. Δεν χρειάζονται συνάδελφοι (εισαγγελείς) ανάμεσα στους εργαζόμενους.

  • Υπεράσπιση  όλων  των  Συλλογικών  Συμβάσεων  Εργασίας και κατάκτηση  του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ.  
  • Άμεση διενέργεια  προσλήψεων  προσωπικού πλήρους και σταθερής εργασίας, μέσω ΑΣΕΠ, με βάση τις ανάγκες που θα προκύψουν  από το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ΕΥΔΑΠ, με ανάκτηση όλων των υπηρεσιών που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες. 
  • Κατάργηση του δανεισμού - ενοικίασης εργαζομένων και δραστικό περιορισμό των υπεργολαβιών. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση αντικειμένων σε εργολάβους. Η τεχνογνωσία πρέπει να είναι η μόνιμη παρακαταθήκη των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.
  • Βελτίωση  του κοινωνικού τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ σε φτωχοποιημένους πολίτες με δωρεάν παροχή για όσο διάστημα δεν διαθέτουν πόρους προς το ΖΕΙΝ.
  • Ενέργειες για την διαμόρφωση ενός συνδικαλιστικού κινήματος χωρίς τις κακές πρακτικές του παρελθόντος.
  •    Θεσμοθέτηση επιστημονικής ημερίδας στα πλαίσια της «παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον» ή «για το νερό» με στόχο το άνοιγμα της ΕΥΔΑΠ προς τη κοινωνία και ανάδειξη των δραστηριοτήτων της.
  •  Οι διαμορφούμενες πολιτικές  που αφορούν τα εργασιακά θέματα (ασφαλιστικό, συντάξεις κλπ) καθημερινά παρουσιάζονται όλο και χειρότερες, ενώ σύντομα θα κληθούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε απέναντι, χωρίς αγκυλώσεις και υποχωρήσεις, σε οποιαδήποτε τυχόν πολιτική θίξει τα συμφέροντα των εργαζομένων. 
 Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε και ΤΕ ΕΥΔΑΠ,

Η συνδικαλιστική Αντιπολίτευση που ασκήσαμε τα τρια τελευταία χρόνια  χωρίς το μαξιλάρι της εξουσίας, δεν ήταν εύκολη, καταφέραμε όμως  με βάση τη γνώση, την εμπειρία και την ειλικρίνεια να είμαστε κοντά σας με προτάσεις αλλά και αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε σήμερα ανεξάρτητοι, δυνατοί και ζητάμε τη ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο της 
«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ»  προκειμένου, να συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε εποικοδομητικά στις νέες δύσκολες πολιτικές που διαμορφώνονται τόσο στην ΕΥΔΑΠ όσο και στη κοινωνία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν:

την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, από 08:00 έως 15:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου του Περισσού, επίσης ότι, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, απαιτείται η προσκόμιση του Δελτίου Ταυτότητας και Βιβλιαρίου Υγείας.

Όλες οι υποψηφιότητες της «Ανανεωτικής Κίνησης Μηχανικών» είναι αξιόλογες και θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους που σας έχουμε παρουσιάσει.


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ»
(Κατεβάστε το "Κάλεσμα σε μορφή .pdf ΕΔΩ)

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΔΣ

ΟΜΕ

ΕΚΑ

ΕΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
χ
χ
χ

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΥΛΟΣ



χ
ΓΙΑΤΡΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ



χ
ΖΑΝΝΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
χ
χ
X

ΘΩΜΑΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ
χ
χ
X

ΚΡΑΜΒΟΥΣΑΝΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΙΧΑΗΛ
χ
χ


ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΙΚΟΛΑΟΣ
χ
χ


ΡΙΠΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
χ
χ


ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

χ


ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
χ



ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
χ



ΧΡΙΣΤΟΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
χ