Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει...

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Ύδρευση με κοινωνικό πρόσωπο και κοινωνικό χαρακτήρα - Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων και Συλλόγου Μηχανικών ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση με εκπρόσωπους του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης της χώρας.
Θεματολογία της συνάντησης ο συντονισμός των δράσεων, σε όλα τα μέτωπα, κατά της προσπάθειας εμπορευματοποίησης του αγαθού «νερό», οι δράσεις του Συλλόγου από αυτή την οπτική γωνία, η σημερινή κατάσταση των υδάτινων πόρων στην χώρα μας, το ποιοτικό προφίλ των τεχνολογιών διαχείρισης τους και, εν κατακλείδι, η επείγουσα ανάγκη θεσμοθέτησης και υιοθέτησης μιας βιώσιμης πολιτικής υδάτινων πόρων. 

Την συνάντηση έκλεισε η αμοιβαία υπόσχεση ότι αμφότεροι θα αγωνιστούν για μία ύδρευση με κοινωνικό πρόσωπο και κοινωνικό χαρακτήρα, έτσι ώστε ο πολίτης «να απολαμβάνει το βέλτιστο αγαθό της ζωής».

 
Από μέρος του Συλλόγου παραβρέθηκαν στη συνάντηση οι Μ. Ματθαίος, Δ. Γελαδάς και Κ. Ρίπης, μέλη του ΔΣ, ενώ από μέρους των Οικολόγων Πράσινων οι Γ. Τσέκος, συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας, Γ. Δημητρίου,  Α. Τρωιάνος, μέλη της και Χ. Μουρκάκος, μέλος της Θεματικής Ομάδας Περιβάλλοντος.ΠΗΓΗ: ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟI